perjantai 24. helmikuuta 2012

Hyvää viikonloppua

Olemme tällä viikolla ulkoilleet, kun sääkin on suosinut senlaatuista toimintaa. Nuorimman tyttären kanssa päästiin tänään luistelemaankin. Vanhempi tyttäristäni täytti kuluvalla viikolla 18 v. ja niin ison tyttären syntymäpäivävieraat saapunevat sunnuntaina vierailulle. Ensi viikolla taas on työntäyteinen viikko, joten tänne lankamaniaani en varmaankaan ihmeempiä teoksiani saa aikaiseksi. Ellen sitten totaalisesti innostu jostakin joka jälleen vie minua kuin pässiä narussa. Työviikko aiheuttaa kuitenkin eräitä viikkoa helpottavia valmisteluja syntymäpäiväkutsujen lisäksi, joten ainakin viikonloppuna ei manaatikon oireyhtymä saa alkaa vaivaamaan. 

Aloitin kuitenkin Kotiväkilangasta itselleni yläosan virkkaamista. Edelleen puhun yläosasta, kun jännityksellä odotan itsekin mitä saanen aikaiseksi. Ainakin helmaosaan tulee jälleen niitä iki-ihania isoäidin ruutuja, joita noissa hartiahuiveissakin olen mallina käyttänyt. Tällaista aikaaviepää työtä tehdessäni tarvitsen välipalatöitä ja niillekin minulla on jo tilausta tehtynä.

Postissa on tulossa minulle tarpeita enkeleihin, joita aioin tehdä eräälle kaverilleni. Tilaus vain oli lojunut sähköpostissani muutamia päiviä tavarantoimittajan esittämien kysymysten vuoksi. Katsoin viestin aihetta huolimattomasti ja kuvittelin sen olevan vain kuittaus tilauksesta. Jonkin ruokataukoni aion käyttää siihen, että haen lisää siipitarpeita, tahtoisin muhkeammat siivet kuin mitä tuossa uudelleen pukemassani enkelissä on. Ja todennäköisesti yhden tauoistani siihen, että haalin jälleen lisää tarvikkeita. Mihin, sitä en vielä itsekään tiedä!

Ihanan lämpöisiä käsityöhetkiä toivottelen kaikille teille, jotka luette blogiani ja teille, jotka vain kurkkaatte tänne!
Katotaan kuinka monta kertaa tämäkin alku puretaan.
Terkuin, Sirpa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti