Lapsien askartelut


Tässäpä tämän päivän lapsen kanssa toteutetun askarteluhetken tuotos. Sanoisinko aikas muikee perhonen. Pikkukakkosen ohjeella tätä tehtiin.


Sisko, tee hiiri! Sanoi nuorimmainen ja siskohan teki.Nuorimman tyttäreni työ... vanhempien en uskalla käyttää.
Tämä tehtiin seurakunnan jouluisessa askarteluillassa ja hauskaa oli. Tytär on todella säpäkkä liikkeissään ja saa aikaseksi nopeasti kaikenlaista. Lisäksi ennätettiin tehdä paperityö, jossa kynttilät paloivat ikkunaruuduissa ja tonttu wc-paperirullasta. Alempana kuva kortista, joka tehtiin kotona. Lumihanki on lähtöisin servetistä, hiippalakki askarteluhuovasta, nenä helmenpuolikkaasta ja parta tavallista vanua.
Eipä onnistunutkaan kääntää tätä kuvaa.Vanhimman tyttäreni tekemiä tauluja

Ikää tytöllä noin 10v. Laskettava ristipistopunatulkku.Mustikoita ja puolukoita oksaviilulla. Samalta ikäkaudelta.


Onkohan tässä äiti ja isä?
Tämä joutsenpari on kertakaikkisen mainio tapaus. Vanhempi tyttäreni kädenjälkiä ja ikää ehkä noin kymmenen vuoden molemmin puolin. Tarkkaa aikaa en millään saa enää mieleeni. Tästä näkyy ihmisen lahjakkuus tietyllä osa-alueilla. Jos olet muotoilija luonnoltasi, niin silloin olet. Samoin olen huomannut, että vanhemman tyttäreni värimaailma ja maalaustaidot ovat sillä asteella, että toivoisin itselläni niiden olevan vähän vahvemmat. Eli meillä menee työnjako siten, että vanhempi tytär maalaa ja muotoilee, jos jotain näiltä osa-alueilta on tehtävä.