perjantai 27. tammikuuta 2012

Harmaita hiuksia ja kirjavinkkejä

Harmaita hiuksia minulle aiheuttaa hökelö luonteeni ja liian kova kiirus edetä asiasta toiseen. Norjalaisen kirjoneulelapasen alku on ollut yhtä purkamista ja uudelleen yrittämistä. Malli sinänsä ei ole vaikea, mutta yritän nyt ensimmäistä kertaa edetä ohjeen mukaisesti, soveltamatta yhtään itse mitään. Virkkauksessa tämä on toiminut ihan hyvin, mutta miksi se ei neuleessa toimi?!

Vein tuonne linkkejä ja vinkkejä välilehdelle lisää kirjavinkkejä eilisen kirjastoreissuni jälkeen. Käteeni sattui muutama minulla jo lainassa ollut kirja, joissa oli jotakin mielenkiintoisia yrittämisen kohteita. Samalla huomasin muutaman tutun mallin niistä ja siten sain tänne lisätietoa mallien alkulähteistä. Yritin myös viedä vinkit itse työn viereen teksteihin, kun mielestäni kuva kertoo parhaiten mistä mallista on kulloinkin kyse.

Virkkauksen puolella minulla on menossa sellainen "pimeätyö", jolla tarkotan sitä, että malli on yhtä helppo kuin isoäidinneliö ja sitä voi virkata vähän kehnommassakin valossa. Tämä työ kulkee mulla taskussa ja teen sitä esimerkiksi odotellessani lapsen kerhon loppumista, illalla "TV:tä katsellessani", kun ei enää jaksa ajatella, eikä katsoa mitä on tekemässä. Tämä malli on VIRKATTUA -kirjasta ja teen siitä suoraa kaulaliinaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti