lauantai 7. tammikuuta 2012

Enkeli

 Tämä enkeli saa uudet vaatteet, kunhan tästä ennätän. Näitä tehtiin tätini kanssa, vanhempi tytärkin osallistui ja hänellä on oma versionsa huoneessaan. Vuotta en muista, mutta useampi niitä on tähän väliin ennättänyt ja nyt ois uuden mekon aika. Enkelin vaatteet on tehty paperinaruista.

5 kommenttia:

 1. juu niin värkättiin munkin pitäs uusia vähän noita enkeleitä. enkeleitä on isoo ja pientä laskin et 70 enkelii eri muodossa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ...eli kukahan se taitava sitten magdaleena lopulta onkaan?

   Poista
 2. no kiitos munkin pitäs uusia noita enkeleitä vähän alkaa mekot haalistuu.yhdessä oltiin taitavia eikö vaikka oona haluaa ruveta tekeen tollasen enkelin saakohan noita päitä mistään enää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä noita saa. Käys katsoon täältä: http://www.askartelukulma.fi/verkkokauppa.html. Nopee toimitus, mutta joutuu vahtaamaan sähköpostia. Mulla lojui jonkin aikaa vastauskysymys tilaukseen, ennenkuin tajusin katsoa sisältöä ja vastata siihen.

   Poista
 3. joo kiitos et saa noita päitä oona sai idean et rupeaa tekeen enkeleitä siinä mulla kun tyttöä rupean opettaan oona ihaili sun töitä.sinin ja jukan tyttö oona on oikeen ihailee kaikkee kaunista.oikeen pinki väriä ja turkoosia.

  VastaaPoista