perjantai 20. tammikuuta 2012

Valkea frillahuivi ja ohje

No nyt on työviikko takana ja edessä huomisesta alkaen reilu viikon vapaa kiitos ylitöiden ja osa-aikalisäjärjestelmän. No, niinhän tässä sitten kävi, että taas on tukuttain keskeneräistä tekeillä. Käsityöläisiltä sain vinkkiä frillahuivin tekoon ja sen seurauksena vihdoin tänään "piipahdin" Nappiamaliassa. Kiitokset Leenalle vinkistä ja linkistä. Tämän seurauksena puolestaan kävi niinkuin yleensä, Nappiamaliasta sitten lähti muutakin mukaan kuin frillahuivin tarpeet. Kerkesin olla kotona vajaan tunnin ja tässäpä sitten seuraamusta. Alkuhan tää on, mutta eihän vain ole kyse lankamaniasta, kun toisethan ne ruukaa tehdä kaikenlaista ruuanlaitosta ja huilaamisesta lähtien töistä tultuaan, ja mie taas palan lankojen kimppuun. Sormet on syyhynneet puolilta päivin ja ehkä on arvattavaa, että mitä teen seuraavat vapaat hetket... Minulle tuosta huivista tulee mieleen Dingon Nipa, ehkäpä hänellä olisi tällanen kaulassa liehunu, jos näitä olisi ollut tarjolla silloin.


Tässäpä nyt vihdoin kuva valmiista huivista. Sain siis työn  pääteltyä ja ravistelin neuloksen auki, jonka seurauksena olin todellakin pyllähtää takaisin istualleni. Ryöpsähdys viimeisteli ulkonäön kohdilleen ja valkeasta väristä johtuen lopputuloksena todellinen pitsimäinen, unelmankevyt hörhelö. En osaa paremminkaan kuvailla. Askeettisen makuni ja ei niin muodinhakuisen oman pukeutumiseni seurauksena en aio itse käyttää huivia, vaan luovutan eteenpäin. Yritin kerrankin muka panostaa kuvanotossa, vaikka kamera temppuileekin. Lankakerästä tulee vielä toinen huivi, mutta aion houkutella erään ystävistäni kokeilemaan. Katsotaan onnistunko. Itse puolestani lähden Nappiamaliasta katselemaan sopivanväristä omalle tyttärelleni. Hän kun tykästyi röyhelöihin. 
Seuraavasta linkistä näät ohjevideon frillahuivin tekoon:
http://www.youtube.com/watch?v=L2C2wPI6IjM&feature=youtube_gdata_player


2 kommenttia:

 1. Ou jee, aivan saletisti ihan Pyhä Klaani -juttu! Tulee väistämättä ko. levy mieleen, kun tuon kaulaan kietaisee ;D

  Aivan mahtavalta näyttää, mutta niinhän minä arvelinkin...

  Nautinnollista viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ootahan kun näät livenä. Noissa kuvissa en uskaltanut vielä ravistaa huivia tarpeeksi, kun silmukat oli vielä puikolla. Sain pääteltyä ja räpsäytin aikaansaannostani ja olin pyllähtää istualleni. Rumasta ankanpojasta kehkeytyi jotain...

   Poista