Sisustaminen

Peili ukin jäämistöstä.
 En ole kaksinen sisustaja, mutta wc meni remonttiin ja sen kanssa sitten vähän innostuin. Tässä kuvia aikaansaannoksistani viime kesältä. Miehen toteuttaessa noita "miehekkäitä"töitä, minä suunnittelin yleisilmettä. Tähän tuotokseen ei ole hankittu muuta uutta remonttihetkellä kuin valaisin ja kaksi koria, altaan hana ja viemäriputki sekä tasolevyt, jotka sitten maalasin. Kaikki muu materiaali oli meillä jo ennestään.

Tasoihin virkkasin reunapitsit ja liinan sekä palasaippuapussin. Ensimmäisessä kuvassa näkyvä pyöreä liina oli minulla ennestään. Se on Vuokko-mallilla tehty palaliina. Ohje löytyy Kauneimmat virkkausmallit -kirjasta, kts. Linkit ja vinkit sivua. Naulakkokin sai virkatut koristeet ja lattia pitsimaton, joka muuten on tehty vanhoista T-paidoista.


Hylly Runokki-puodista joskua aiemmin hankittuna.

Tasolla Vuokko-liina, palasaippua pussi ja työkaverilta saamani merkonomi-lahja. Kynttilät vaihtuivat jo tumman vihreiksi.Ihana mies sujautti pukinkonttiin avainkaapin, joka palvelee nyt korujeni säilönä. Kaapin päällä muuten kimppu tupasvilloja, jotka kestävät maljakossa kuivattuna parikin vuotta.

Valomaailmasta löysin näin ihanan valaisimen.

Vanha lasi ja virkkaamani liina.

Naulakko on tavallista mäntyä maalattuna. Reunapitsit virkkasin ja Pyyhekoukut olin ostanut aiemmin työkaveriltani.

Tason reunapitsi.

Tähän upposi 5-6 miesten T-paitaa. Halkaisija n. 80 cm.

Työkaverin lahjoitus.