torstai 14. kesäkuuta 2012

Piikkilankakranssi

Hei vaan kaikille! Kamala miten nopeasti aika rientää. Hämmästyin kun huomasin päivittäneeni täällä blogissa viimeksi toukokuun alussa ja nyt mennään jo juhannusviikolle seuraavaksi. Tosin on minulla ollut tässä hiukan ongelmiakin ja sitten tuossa aiemmin vaivasi hurja siivousintoilu, joka onneksi oli ohimenevää laatua! 

Keksin sitten soveltaa kuminauhajumpan ohjeita pitsimaton virkkauksessa. Naurakaa vain, pahalla mallilla on asiat nyt. Eli mulla on tässä työn alla pitsimatto valkeasta trikookuteesta ja teen sitä pieniä pätkiä päivässä. Tänään innostuin kokeilemaan piikkilankakranssia, jonka päämateriaalin isäntä kaiveli pari viikkoa sitten tuolta luonnosta pois. En voi sille mitään, että kaiken pitsin ja hempeilyn ohessa töissä pitää olla sitä rosoisuuttakin ja mitäpä muuta ruostunut piikkilanka voisikaan työlle antaa! Samalla sain sijoitettua... hmn...talvella?... löytämäni anopin joulukuusen kynttilöiden alumiiniset ripustuskiinnikkeet. Kannattimet on trikookuteesta virkattu ja rusetit leveestä paperinarusta. Nyt vain kaikki joukolla värkkäämään, niin saadaan kaikki inhottava piikkilanka pois tuolta luonnosta! Ihanata kesää vaan kaikille ja mahdottoman rentouttavaa juhannusta!


2 kommenttia:

  1. Voi herrtileijaa sentää, kaik piikkilngat tuli laitettua romukeräyksee, oiskohan naapurilla yhtään, sillä toi kranssi on karuudessaan tosi UPEA, en koskaan ole tollasta nähny. Hieno idea.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Kosotäti. Minusta tuossa on todella ideaa, kun ajatellaan kierrätyksen perusajatusta. Idea ei ole minun, vaan jonkun muun, joten kaikki kunnia hänelle. Ja vaihtoehtoja on lukuisia! Tuohon piikkilankakranssiin voi pyöritellä sähkövaloja, piparkakkumuotteja, metallilusikoita, sukkahousuperhosia jne....piikkilangan voi muotoilla sydämeksi tai jättää pyöreeksi ja ripustaa oveen....aivan hengästyttävän ihana materiaali mun mielestä! =o)

      Poista