torstai 29. maaliskuuta 2012

Työviikon saldo

Työviikkoni mitta oli tällä viikolla vain kaksi päivää ja silti ennätin haalia tuolta isosta kylästä mukaani kaikenlaista tarviketta tulevien vapaapäivien sisällöksi. Minä onneton menin ja kävin Tiimarissa. Kevein askelin tepastelin sen vähäisen matkan, joka työpaikaltani on kyseiseen liikkeeseen. Jo ovelta tulvahti auringonvalo pilviseen päivään ja itse asia meinasi unohtua, kun ideat tulvivat mieleen vauhdilla. Tuosta voisi tehdä sitä, tästä tätä ja oi, kuinka hieno pitsivalikoima täällä onkaan!

Muistin kuitenkin, mitä olin tullut hakemaan ja pienen etsinnän sekä ystävällisen myyjän avustuksella ne löysinkin. Mutta....oli aivan ehdottoman pakko saada parit tarralla kiinnitettävät metallikorut, jotka kiinnitän sitten myöhemmin, johonkin... Siellä oli myös korttiaskartelutarvikepaketteja vastustamattoman ihanin höystöin. Ne pienet helmet, kivet ja satiininauhat näyttävät varmasti todella kauniilta enkelin mekossa. Itse korttipohjat ja paperiset painokuvat saa pienin tyttäreni käyttää askarteluihinsa.

Kartonkivalikoimani laajeni myös ja seuraavaksi onkin ohjelmassa hiukan paperiaskartelua pikkutytön kanssa pääsiäisen iloksi. Ilmassa siis on taikaa ja pieniä keijukaisia, (pölyä ja kissankarvoja), mutta en aio pestä ikkunoita. Uppoudun siis likaisten ikkunoiden talossani taian maailmaan keijukaisten kutitellessa nenääni ja sormieni toteuttaessa mieleen tulvivia ideoitani.  Kutkuttavan iloista pääsiäisen odottelua toivotan kaikille lukijoilleni.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti