perjantai 7. syyskuuta 2012

Peltinen kahvirasia

Niinhän se mun siivous poiki taasen jotain muutakin, kuin vain siivoamista. Jälleen kerran! =o) Tämä peltinen kahvipurkki on myös tuon meidän vanhanpuolen aarteistoa. Niin olen näihin ihastunut, että aion haalia näitä lisääkin, kunhan vain silmiini saan. Tosin näillä meidän kirppareilla ei ole vielä esiintynyt, mutta enpä noita ole kesän aikaan paljoa kierrellytkään. Nyt kun työt alkavat, täytyykin ottaa tarkastelukierros heti alkuunsa. Mutta tässä teillekin kuvaa...


Jostainhan se on siivousinto katseltava! Mukavaa viikonloppua toivotettelen!

4 kommenttia:

 1. Kaunista, Niittyvillat kahvipurkissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos jälleen kosotäti. =o) Mukavaa tietää, että joku muukin huomaa saman kauneuden. Minä todellakin pidän sellaisesta yhdistelmästä,jossa on jotakin rosoisuutta, jotakin vanhaa ja jotakin romanttista. Kuten ruusut ahavoitunutta puuseinää vasten, orvokit peltivadissa jne. Mukavaa viikonjatkoa sinulle! ...ja kaikille muillekin!

   Poista
 2. HEI sirpa
  paljon on tullut sultta uutta ihanaa kun en ole päässyt sivulle mut nyt kun kone kunnossa no jopas on kivoja juttuja tehnyt.sie olet niin näppärä käsistäsi mut ihania ihania aina itsekin saa uusia ideoita.muutta entiisii.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi Marke, kivaa että pääset jälleen tänne blogiini katselemaan. Ja ei muuta kuin ideoimaan! =o)

   Poista