lauantai 8. joulukuuta 2012

Jouluinen origamikukka

No huh! Tytär oli jättänyt liiton lehden kätevästi "käsityötuolilleni". Minä onneton istahdin tänä aamuna siihen tuoliin 5.30 kahvikupin kanssa ja siitä se taas kerran... Pakko kai tähän vaivaan on kohta lääkitystä lähtä kyselemään!

Lehtijutussa sanottiin, että origami vaatii "vähän" aikaa ja kärsivällisyyttä! Valetta! Ihan valetta koko lause! Keksin tätä tehdessäni useampiakin uusia sanonkomitä sanoja ja syitä miksi ei kannata tehdä tätä. Ihan totta. Varo, jos sinulla ei ole kärsivällisyyttä poimia sankollista mustikoita mustikka kerrallaan. Älä silloin edes uneksi tämän teosta. Varo, jos et halua polttaa näppejäsi paperia hankaamalla ja liimaamalla. Varo, jos et halua olla siinä ihanassa kuumaliimasiimassa koteloituna kuin perhosen toukka. Varo, jos sulla on pussaileva mies kotona! :D Isäntä ite tuli keittiöön lauleskellen, et "Hymyhuulet suukon saavat, hymyhuulet huomataan..." Hei, sullahan on glitteriä huulissa!  Varo siis, jos et halua glitteriä huuliisi! Pusu jäi saamatta.

Jos nyt joku haluaa ehdottomasti uhrata aikaansa tämän tekemiseen, niin ohjeet löytyvät PAM-lehdestä ja tästä linkistä. Varaa aikaa reilu 5 tuntia jatkuvalla työskentelyllä, jos tauotat työtäsi, lisää tauot tuntimäärään!

4 kommenttia:

 1. No, vau! Eikä pusua tullut tuosta suorituksesta *hmph* ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ei tullut ei. Liikaa glitteriä huulissa! :D Ois paljastunu naapureille...

   Poista
 2. Juu jätän suosiolla tuon tekemättä ja mustikat poimimatta:)
  Ihailen siun kärsivällisyyttä, kannatti siun liimailla ja taitella. Tulos on MIELETTÖMÄN UPEA.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin tykkään lopputuloksesta, vaikka yleensä keksin miljoona vikaa omista töistäni (kuten myös tästäkin). =o) Harmi vain, että joka kerta kun katson sitä muistan saamatta jääneen pusun! :D Kerrankin kun ois käyny flaksi!

   Poista