lauantai 1. joulukuuta 2012

Pitsipurkkeja

Kyllä se on viisain jättää nämä pintakäsittelyhommat alan ammattilaiselle! Vai mitä ootte mieltä? Ei näy minun tekemät valumat ja purkin pinta on isännän jäliltä tosi siisti. Jopa niin siisti, että otti vähän oma kömpelyys ätläkkään. Toki osasin olla kiitollinen ja kiitellä moneen kertaan. Ja kehun vielä täälläkin. Katsokaa noita purkkeja ihan itse.

Minuahan harmitti pistää periaatteessa ihan siistit purkit menenään, varsinkin kun metallisia olivat. Ainut vain, että näissähän tahtoo olla mainos ja sisällystekstit, enkä oikein hyvällä mielin niitä sellaisenaan esille halunnut. Sitten alkoivat pikkuneidin kynät pyöriskellä haitolla ja lisääkin tuli ostettua. Tästäpä sitten idea karkasi. Ja nyt ne ovat vihdoin viimein valmiit. Eikä haittaa vaikka kirjahyllyyn unohtuisivat.


Roskien kierrätystäkö? Kyllä. Ehdottomasti. Ja tosi tarpeeseen tulivat! :D Kyllä se on tuo liimatykki tosi ihana työkalu tällaselle värkkääjälle. Mitenhän minä olen ilman sitä aikaisemmin pärjännyt?!

Mukavia kierrätyshetkiä toivottelen kaikille!

3 kommenttia:

  1. Tulipa purkeista kauniit.Liimapyssy on ehdottomasti paras:)

    VastaaPoista
  2. Kiitos kiitos. Tytär oli hämillään, kun annoin nämä hänelle. Vahvisti vielä mennessään, et annatko sää tosiaan nää minulle? Kivaa kun olivat mieluiset.

    VastaaPoista