sunnuntai 16. joulukuuta 2012

Joulumuistamisia

Nyt alkaa pikkujoulujen jälkeinen tuska sen verran hellittää, että kärsii jo avata silmänsäkin! :D Perjantaina vietettiin hauskaa Oulun Teatriassa. Sen verta hauskat bileet olivat, että vieläkin naurattaa. (itseasiassa siellä sai nauraa vessan pytyllä istuessakin). Mutta siitä ei sen enempää täällä näin.

Okkei. Eilinen meni toipuessa, mutta tänään on saatu jotain aikaseksikin. Kaikki tämän hetken hommelit liittyvät jotenkin joulumuistamisiin. Yllättäen! Nyt kun olen vihdoin viimein erään toisen naisen kanssa anopiksi, niin halusin jotenkin erillä tavalla tervehtiä häntä näin joulun aikaan.

Sitten väänsin tuossa jo pakettiruusukkeita pitsikukkakehikolla ja ja ja viimeisimpänä, muttei missään nimessä vähäisimpänä työkavereiden muistamiset minulle! Itkukin siinä jo pääsi, vaikka muuten on saanut nauraa, niin että meinasin jo vinkkarit silmiini asennuttaa. :D Ihanista ihaninta joulunodotusta kaikille!

Nämä tällaiset muistamiset ovat ihania. Itse tehdyt kynttilät, saippuat ja sydämet! 

Kertakaikkisen ihania tyttöpatsaita ja peltipurkkeja!

Pakettiruusukkeita pitsikukkakehikolla tehtynä.

Anopiksien tervehdys. =o) Tuo hile ei näytä livenä samalta!
Piparkakkuja tusina,
puuroon eksynyt rusina.
Unohdetaan kiire ja hulina!
Tuvan täyttäköön tonttujen pulina!

4 kommenttia:

 1. OMG, vähänkö säikähdin, kun eka kuvan näin...mietin, kenellä on samanlainen lyhty, jonka annoin *eheheh* Vähänkö mä blondi (sähän sen ainakin tiedät)!

  Olepas hyvä vain ja tosi kiva, että teillä oli hauskaa Teatriassa. Mä katselin täällä kelloa ja mietin, missähän se nyt seikkailee.

  Onneksi sullei oo töihin tulo huomenna, mäkään en sitten treenaa mun vatsalihaksia (?) :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo. Mut ootahan kunhan kuulet mun seikkailut. Mut vasta sitten ens vuoden puolella. Mulla on sillon tuplasixpack vatsan tilalla, jos nauran noille omille pöljyilyilleni tähän malliin.

   Seuraavan kerran ripustan kyltin kaulaan ja siin lukee et: "Varokaa! Blondi liikenteessä!" Tai sit vain vaalennan hiukseni, sillon ei pääse yllättään ketään! :D

   Poista
 2. hei sirpa on noi sun jutut hienoja mistä sulla tuota enerkiaa riittää ne on niin kauniita sun pitäs perustaa puoti mulla on ne tontut tallessa mitä olet tehnyt monta monta vuotta sitten ja kuusen alla möksöttä se jyvä tonttu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei minulla energiaa ole yhtään sen enempää kuin muillakaan. Se on jostain muualta pois, sillon kun innostun jotain tekemään. Mutta kiitosta vain tätiseni. Kiva kuulla, että sulla tontut vielä tallessa. :)

   Poista