sunnuntai 25. marraskuuta 2012

Paperitähtiä!

Enää ei nipri, tai niprii muttei niin pahasti. En kuitenkaan ihan virkkaamaan vielä uskaltautunut. :D Ja aamu alkoikin sitten näin:

Se on kuulkaas joulu ihan jo kuukauden päästä! Levittelin eilen jouluvaloja ja hups heijakkaa! Kokonaista kolme kynttelikköä oli sanonut työsopimuksen irti. Mietin siinä niiden kanssa ihmetellessäni, että mahdankohan ostaa sähkövaloja ollenkaan?! Jospa mentäisiinkin tämä joulu ihan aitojen kynttilöiden tunnelmalla, joka on mielestäni todella paljon hienompi! Kukapa tietää mitä vielä tapahtuu, onhan jouluun kuitenkin vielä kuukausi! :D


Tähän paperitähteen ihastuin vuosi sitten erään liikehuoneiston ikkunassa ja ylläri, ylläri! Työkaveri tiesi miten se on tehty ja neuvoi kädestä pitäen tähden teon! =o) Tänä aamuna sain apuja myös tuolta näpsäkältä viisivuotiaalta, joten en ota kunniaa kokonaan itelleni! Okkei löytyy tälle ohjeet, mikäli joku niitä kaipailee. Pistän linkin tuohon perään.

Värkkäysiloa ystävät!

3 kommenttia:

  1. Tuo paperitähti malli on tosi kaunis, tein viime jouluksi muutaman ja tykästyin.

    VastaaPoista
  2. hei no katselin noita sun juttuja olet kyllä kätevä käsistäsi.minäkin sain 2noita paperi tähtee ne on kauniita.mutta nyt mä kerron et sait kyllä kehuja noista töistä.tuumasi kätevä on käsistä ja se on kyllä totta sä jaksat aina uutta keksiä.ja tottahan se on eikös vaikka.

    VastaaPoista