torstai 29. marraskuuta 2012

Tää täti sekoilee!

Oh, näitä mun suunnitelmia! Ja kyllähän minä verkkokaupasta ostaa ossaan. :D Tein tilauksen Sinellin verkkokaupassa. Lieneekö kiirus vaivannu vai mikä lienee sitten mättäny, mutta postissapa ei tullutkaan sellaisia määriä kuin kuvittelin hankkivani. 

Menin verkkokaupan sivustolle alunperin tilatakseni sieltä isomman satsin valkoisia höyheniä. Siellä seikkaillessani ihmettelin, että onko kaikki höyhenpakkaukset tukkupaketteja, kun ei alta kahden kilon saa? Vähän kyllä hintaa siinä tilatessani ihmettelin, mutta empä tullut sen tarkemmin tutkineeksi. Ajattelin että halpojapa ovat! :D Nappasimpa teidänkin iloksi valokuvan saalistani.

Näin joulun alla näkyy nuo tontut juoksentelevan kuvaan vaikkei ollut tarkotuskaan. Mutta tässä koko paketin sisältö. Hamstrasin höyheniä peräti 2 grammaa! :D Miten on? Halutaanko asemanlaidalle puolet näistä?! :D

Mutta pääsipä pikkulikka kuitenkin leikkelemään paperitonttuja. Leikkaaminen on tuossa vieressä jo kovassa vauhdissa. Pikkunen kieli vilkkaa hampaiden välistä ja posket punottaa. Kyllähän sieltä postin välityksellä kuitenkin tuli hyvä mieli sekä äidille, että tyttärelle!

Lämpöistä joulunalusaikaa kaikille! =o)

2 kommenttia:

 1. Annahan prinsessan askarrella ;D Musta tuntuu, ettei noi riitä meidän suunnitelmiin *hih*

  Voi, sun höyhenet ☺

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanopa elä muuta! :D Ei riitä edes siihen ensimmäiseen saati toiseen asteeseen! Toista se olis ollu kaks kiloa höyheniä. Silloinhan niitä ois voinu ripotella tuonne pihalle, jos ei jouluksi lunta saada.

   Poista