sunnuntai 18. marraskuuta 2012

Unohtuneet värkkäykset

Huomasin juuri, etten ole muistanut näistä laittaa mitään blogiini. Ehkä en pidä näitä niin värkkäilynä, kun yleensä nämä toteutetaan jonkun siivouspäivän sisällä!

 
Tässä kynttiläasetelmassa on yhdistelty omaa ja ostettua, uutta ja vanhaa. Lasi on lähtöisin vanhasta öljylampusta, yllättäen ainoa ehyt osa koko lamppua. Lautanen on joskus ostettu kirpparilta, kynttilän ja helminauhan hankin jostain ohikulkiessani.


Tässä asetelmassa on käytetty vanhaa säilöntäastiaa. Ripsautin pohjalle koristehiekka, jonka päälle puolestaan askartelukärpässieniä ja pieniä käpyjä. Metallilautanen on ihan sitä varten tuolla, ettei steariini sotkeudu hiekkaan (nuuka kun olen =o)). Näinpä sain lapsiturvallisen kynttiläasetelman meillekin.


Tätä ikkunajuttua en oikein tiedä minne sen sijoittaisin. Tätä lähdin sen verta kiireellä toteuttamaan, etten mittanauhaa innonpuuskassa tajunnut käyttää. Toisaalta ajatus karkasi, kun kaikki vermeet pyörivät vähän kuin haitolla ja yks kaks aivoissani naksahti. =o) Ikkuna on haalattu tuolta vanhasta aitasta ja on muuten ihan älyttömän painava! Sille ei ole tehty muuta kuin pesty. Rottinkikranssin maalasin ja ripustin paperirusetilla. Sydämet olen virkannut joskus aikaisemmin ja nyt ne löysivät paikkansa tästä. Joulukuusen kynttilöiden nipistimet ovat miehen äidin laatikosta löytyneitä ja samoin myös niiden kynttilät! Paperikukkasetkin pyörivät keittiön aputasolla riesaksi asti. Niitäkin olin värkännyt ilman sen kummempia ajatuksia lopullisesta käyttötarkoituksesta. Kaiken hileen kruununa sähkövalosetti. Alunperin ajatus oli, että olisin sijoittanut värkkäyksen tuohon uunin päälle olohuoneen puolelle. Valmista työtä mittailtuani totesin härpäkkeen liika korkeaksi! Ehkä tämä löytää paikkansa tuolta meidän rantasaunalta, ehkä ei. Aika tavaran kaupihtonee.

2 kommenttia:

  1. Upeita kynttillä lyhtyjä ,tuo ikkuna on tosi hieno.
    Kyllä sille varmasti paikka löytyy.

    VastaaPoista
  2. Onneksi meillä on tätä lääniä ja kaikenlaisia suunnitelmia sen läänin suhteen. Uskon, että jossakin joskus on tuon härpäkkeen paikka. =O)

    VastaaPoista